administrare
Ștergerea utilizatorului
Pentru a dezactiva un rol:
- Faceți clic pe pictograma de setări de lângă nume și prenume, în colțul din stânga sus al sistemului setări companie > utilizatori/grupuri.
- Faceți clic pe numele utilizatorului selectat.
- În partea de sus a ecranului, faceți clic pe pictograma de creion (editare).
- În formular, deselectați caseta de validare activ.
- Faceți clic pe butonul salvează.
Conturile de utilizator nu pot fi șterse din cauza relațiilor existente în sistem și pentru păstrarea datelor istorice.
Conturile trebuie dezactivate.